Här kan du se svar på vanliga frågor, eller maila din fråga.
Har du bråttom så ring!


Klicka på frågan nedan för att se svaret. 

Måste det vara brandsäker kabel?

Till motor från Styr-Central måste det vara brandsäker kabel.
Till brandknapp och/eller rök/värmedetektor så kan man välja. Utan brandsäker kabel ändrar man resp dip-switch (se resp manual) och då sätts systemet i larm-läge om det är ett kabelfel. Larm-läge betyder att motorn öppnar fullt för brand vid kabelfel.

Hur många motorer kan anslutas till en Styr-C?

Så många ampere som Styr-C kan hantera delat med ampere som motorn drar.
T ex så drar kedjemotor med slaglängd 350 mm och 300 Newton; 0,9A. Då kan SVM mini 5A hantera 5 st sådana kedjemotorer.

Vad är fördelarna med 48 volt Styr-C?

Fördelarna är bl a halverad kabeltjocklek vilket minskar pris för kabeldragning. Se även svar på kabeldimensioner ovan. Dessutom behövs färre Styr-C vid större installationer.  Klicka här för att läsa mer om fördelar med 48V Styr-C 

Var hittar jag manualer/produktblad?

Under varje produkt skall det finna produktblad och manual/installationsinstruktion. Ibland finns det bara den ena sorten. Klicka här för att se alla manualer och produktblad på engelska.

Var hittar jag manualer på svenska?

Tyvärr är manualer och produktblad inte översatta till svenska ännu. Vi får hänvisa till engelska och/eller danska. (Ibland förstår man ett danskt ord bättre än ett engelskt, så ett tips är att prova danska versionen om den engelska är svårbegriplig).  Annars, ring eller maila; för svar på svenska!

Vad är det för leveranstid?

Leveranstid varierar beroende på lagertillgång på vald produkt och/eller låg/högsäsong. Vinter är lågsäsong. I bästa fall är leveranstiden 1-2 veckor i sämsta fall 3-5. För exakt svar kontakta oss via mail eller telefon, se uppgifter här intill.

Vad kostar frakten?

Fraktkostnadvarierar beroende på vikt/skrymmande, pall/paket för vald produkt. Generellt kan sägas att en motor kostar ca 500-1000 kr och en komplett röklucka ca 5000 kr i frakt.

Ring om det är riktigt bråttom

08-560 354 09   eller +46701914348
Supporten talar svenska (och engelska om det behövs)

Maila för svar via e-post

info@röklucka.nu